Cortina 2013

Cortina d’Ampezzo (németül Hayden) egy kisváros (közigazgatásilag comuneOlaszországban, a Veneto régióban, Bellunomegyében. A Cortina d’Ampezzo síkomplexum napjainkban az ország egyik legnépszerűbb síparadicsoma. Itt rendezték meg az 1956. évi téli olimpiai játékokat.

A szállás:

Borca di Cadore, 4 személyes apartmanokban, kis konyhával (főzési lehetőséggel, 4 személyre tányérral, evőeszközökkel, poharakkal, alap edényekkel), fürdőszoba, nappali (egy franciaággyal. vagy 2 egyszemélyes ággyal) és egy szoba, (újabb franciaággyal). Pár fotó megtekinthető lent. Ez a Borca di Cadore 12 km Cortinától, ingyenes síbusz van Cortinába és 3 másik síterepre. Wellness: Corte spa, 200 méterre a szállástól, 15% kedvezménnyel.

Ára: szombattól szombatig 105 euró

A felvonó:

6 napos Cortina, Misourina és Auronso terepekre . Részletekért katt ide
Ára 206 euró, amiből 20% kedvezményt kapunk, így 165 euró
Időpont: Január. 26 – Febr. 3

Jelentkezés:

Jelentkezni November 25-ig lehet (utána is lehet, de utána valószínűleg drágább lesz valamivel, illetve nem garantált, hogy lesz még hely)  és a következő a menete: Küldjél egy emailt a vargacsaba@gmail.com-ra, amiben leírod, hogy kivel/mivel jönnél, ugyanis az utazást azt mindenkinek magának kell megoldani. A jelentkezésed akkor lesz végleges, ha a 105 Euró előleget, vagy 500 Ront utalod, vagy felteszed egy majd, emailben elküldött bankszámlára.

Tavalyi képek

5 thoughts on “Cortina 2013