Cortina 2014

Cortina d’Ampezzo (németül Hayden) egy kisváros (közigazgatásilag comuneOlaszországban, a Venetorégióban, Bellunomegyében. A Cortina d’Ampezzo síkomplexum napjainkban az ország egyik legnépszerűbb síparadicsoma. Itt rendezték meg az 1956. évi téli olimpiai játékokat.

A síterep hivatalos weboldaláért katt ide

A szállás:

Borca di Cadore, 4 személyes apartmanokban, kis konyhával (főzési lehetőséggel, 4 személyre tányérral, evőeszközökkel, poharakkal, alap edényekkel), fürdőszoba, nappali (egy franciaággyal. vagy 2 egyszemélyes ággyal) és egy szoba, (újabb franciaággyal). Pár fotó megtekinthető lent. Ez a Borca di Cadore 12 km Cortinától, ingyenes síbusz van Cortinába és 3 másik síterepre. Wellness: Corte spa, 200 méterre a szállástól, 15% kedvezménnyel.

A felvonó (2 opció):

1-es opció: 6 napos Cortina, Misourina és Auronso terepekre
2-es opció: 5 napos Cortina, Misourina és Auronso terepekre .Vasárnaptól-csütörtökig. Péntek pedig fakultatív program (pl ki lehet próbálni a Dolomitok legmagasabb és leghosszabb pályáját a Marmoládát (http://www.dolomitisuperski.com/arabba/en-US/ski-holidays-arabba-277EN.html), vagy egyéb nem a Cortina rendszerbe eső pályákat, esetleg városnézés stb.)
Időpont: Január. 18 – Január 25
Az ár tartalmazza :7 éjszaka szállás és 5 vagy 6 nap bérlet, végső takarítást és mindenféle adókat

Jelentkezés, fizetés és ár:

A jelentkezés  menete: Küldjél egy emailt a vargacsaba@gmail.com-ra, amiben leírod, hogy kivel/mivel jönnél (ajánlott 4 személyes csapatokba szerveződve jelentkezni), ugyanis az utazást azt mindenkinek magának kell megoldani.

Fizetés és ár: Jelentkezésed akkor válik véglegessé, amikor befizeted az előleget.
Előleg Dec 1-ig: 100 euró, Dec 1-je után 120 euró, előleget nem adják vissza, amennyiben meggondolnád magad.
A második részletet Január 10-ig kell befizetni és annak az értéke:
1-es opció esetén 205 euró
2-es opció esetén 180 euró